29 Mart 2012 Perşembe

Mobixir.com

Mobixir.com


Tek Şarjda Devrialem

Posted: 28 Mar 2012 01:56 PM PDT


Kasım ayında yayınladığımız ve Snapdragon işlemcilerin güç verimliliğini gösteren Qualcomm’un Böcek Sirki videosunu mutlaka hatırlıyorsunuzdur. Qualcomm bugün Snapdragon işlemcilerin mobil tüketicileri için ne kadar büyüleyici bir kullanıcı deneyimi sunduğunu anlatan bir başka eğlenceli videoyu paylaşıyor: “Tek Şarjda Devriâlem”.

Video piyasada satılan ve Snapdragon işlemcili bir akıllı telefonun kendi video uygulamasıyla üretildi. 20 günden fazla bir süre boyunca 36.000 milden fazla mesafe kat ederek birbirinden ilginç ve komik sahneler yakalarken Snapdragon işlemcilerin tüketicilere sunduğu avantajları da göstermeye çalıştık. Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

 

Türkiye’de İlk ve Tek: Kazalara Karşı Ücretsiz Teknik Servis Güvencesi

Posted: 28 Mar 2012 01:20 PM PDT



KVK güvenceli olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu!

Ceptelefonu, aksesuar ve teknik servis denince ilk akla gelen KVK haklı ünvanını yeni hizmetleri ile sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren KVK ceptelefonlarını kullanıcı hatası ile kırılma, düşme, çarpma gibi nedenlerle hasar görmelerini durumunda ücretsiz olarak tamir edecek ve bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak sunacak.

KVK dan alınan kampanya etiketli her ceptelefonu ücretsiz olarak sigortalıyor ve sigorta kapsamına giren her türlü hasar durumunda hızlıca tamir ediyor.

Güvenli ayrıcalıklar dünyası etiketi lanse edilen kampanya hakkında detaylı reklam filmini aşağıda izleyebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder