28 Mart 2012 Çarşamba

Mobixir.com

Mobixir.com


iPhone ile Robot Köpek

Posted: 27 Mar 2012 02:13 PM PDT

Smartpet bandai iPhone Robot Köpek

Bandai Games firmasının son oyuncağı oldukça sevimli duruyor. Smartpet adını verdiği bu robot köpek iPhonetelefonu beyin olarak kullanıyor. iPhone' a yükleyeceğiniz bir uygulama sayesinde bu robot köpeği harekete geçirebileceksiniz.

Smartpet 100 ün üzerinde yüz ifadesine sahip bir robot köpek. Dokunmatik olarak değiştirebileceğiniz yüz ifadelerinin yanında bazı ses komutlarına veya hareketlere de yanıt veriyor. Siyah ve beyaz olarak şimdilik iki renk seçeneği sunuluyor.

Bandai Games' in açıklamalarına göre 78 dolar civarında olacak satış fiyatının yanında Nisan 24' de satışa çıkması bekleniyor.

Kaynak|Alıntı

Galaxy Note için ‘Premium Suite’ Güncellemesi Geliyor

Posted: 27 Mar 2012 01:56 PM PDT

Galaxy-Note-Premium-Suite-apps

Samsung, daha önce yaptığı açıklamalarda Galaxy Note için Android 4.0 güncellemesinin 2012 ilk çeyreğinde dağıtılacağını bildirmişti. Fakat yapılan son bilgilendirmede, dağıtımın ikinci çeyreğe kaydırıldığı belirtildi. Neyse ki 'Premium Suite' olarak adlandırılan güncellemeye Ice Cream Sandwich sürümünden çok daha fazlası eşlik edecek.

Galaxy Note'a gelecek yeniliklerden bahseden bir video yayınlayan üretici, Premium Suite güncellemesiyle birlikte S Pen optimizeli özel uygulamalar, gelişmiş çoklu medya özellikleri ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonunu Note sahiplerine dağıtacak. Ayrıca Rovio Games ile işbirliğine giderek henüz çıkışını yapan Angry Birds Space oyununun 30 Danger Zone özel bölümünü sadece kendi kullanıcıları için sunacak.

Samsung Tomorrow resmi blogunda müjdelendiği gibi güncelleme cihazınıza tamamen yeni bir görünüm kazandırmayacak. Fakat çoklu görev özelliklerinde gelişme meydana gelecek, arayüz daha akıcı hale gelecek. Face Unlock, Android Beam, Snapshot ve diğer yenilikleri beraberinde getirecek.

Galaxy S II için ICS güncellemesi 13 Mart'ta dağıtılmıştı. Şuanda çok sayıda ülke ve operatör güncellemeyi kullanıcılarına Kies aracılığıyla ulaştırdı. Buna karşın Türkiye güncellemenin beklendiği ülkeler arasında yer alıyor. Bu yüzden Nisan – Mayıs – Haziran ayları tüm cihazların için geçerli olmayabilir.

Güncelleme hakkında detaylar için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder